Dilluns 31 a les 21.40


AIXÒ ÉS MEL
Palma, nous aires a ciutat




Palma és una ciutat cosmopolita i multicultural, a on hi conviu gent de nacionalitats d’arreu del món, i això es reflecteix en la seva gastronomia. En aquest sentit, a Això és mel parlarem amb un antropòleg social que ens explicarà com ha canviat la societat palmesana en els darrers anys.

Tomeu Caldentey acompanyarà al xef de l’hotel Can Alomar mentre cuina un sashimi de caproig, un plat amb productes locals però que fusiona la cuina japonesa i  peruana.  Així també visitarà la pastisseria del jove Lluís Pérez, qui ha aportat els coneixements que va aprendre per Europa en les seves dolces elaboracions.

Per la seva banda, Toni Gomila descobrirà com el col·lectiu Orgull Llonguet ha dinamitzat les festes de ciutat. Així també coneixerà l’oferta cultural de ciutat de la mà d’IntroArt i d’espais com Rata Corner. També coneixerà estrangers residents enamorats de ciutat i per acabar en companyia d’en Tomeu gaudiran de les vistes de la terrassa de l’hotel Almudaina.

Això és mel és un programa de cultura i gastronomia que ha recorregut  pobles i ciutats de les Illes Balears per conèixer-ne de primera mà la història, el patrimoni i les curiositats relacionades amb la gastronomia i els productes agroalimentaris de l’arxipèlag. I sempre amb els nostres protagonistes, l’actor Toni Gomila i el cuiner Tomeu Caldentey.

Això és mel,  s’emet el dilluns 31 d’octubre a les 21.40 h.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #AixòÉsMel. Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3 i a Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei  “A la carta”.






ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL