Dijous 03 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
Collita d’olives eivissenques i gallufes
Avui dedicarem bona part del  programa a ocupar-nos d’una de les principals tasques camperes d’aquesta època: la collita i la trullada d’olives per fer oli.

Toni Ballador trescarà per Benimussa, per les terres a on s’ubica el trull més modern d’Eivissa. En aquesta bucòlica contrada de Sant Josep de Sa Talaia, coneixerà Joan Prats “Benet”, l’impulsor de la intensa activitat oliera de la zona, que li explicarà el gran èxit que va tenir quan va decidir arrabassar els vells garrovers de la finca dels seus pares i els va substituir per oliveres joves. Serà una història fascinant!

I fascinant serà el testimoni viu que ens acostarà Felip Munar d’una antiga ‘gallufa’ de Petra, una de les moltes jornaleres del Pla que, altre temps, pujaven a les possessions de la Serra per encarregar-se de la collita durant la campanya oliera, on  s’hi passaven mesos vivint i treballant en condicions minses.

Després de veure aquests dos interessants reportatges, segur que apreciareu, millor encara, el fabulós lot d’olis D.O que sortejarem, com cada setmana, entre tots els espectadors del programa. Així també aguiarem un bon frit de matances eivissenc a Sant Miquel de Balansat, farem feines de temporada i, per acabar, na Vanessa García, ens recomanarà flors de tardor i de com emprar-les per remeis de salut.

Uep! Com anam?, s’emet el dijous 3 de novembre a les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL