Dissabte 05 a les 21.30


EN COMPANYIA
L’actor Simó Andreu
Aquesta setmana Neus Albis viatja fins a Madrid per trobar-se amb Simó Andreu, un dels actors més internacionals de la història del nostre cinema.

El programa arranca amb la visita d’Albis a la sala de festes Joy Eslava, l’antic Teatre Eslava, el primer escenari on debutà l’actor pobler. Sobre aquest mateix escenari,  Neus i Andreu recordaran els inicis de la seva carrera com a galant i del seu debut al cinema francès.

En deixar la capital, continuaran la visita a la casa familiar de l’actor, a la localitat d’Alcobendas. Allà, conversarà amb Nieves, la dona d’en Simó i els seus fills i néts. Així podrem descobrir la faceta més íntima i desconeguda de l’únic actor mallorquí que ha participat mai a la nissaga de James Bond.

La visita finalitzarà amb  l’assaig de la coral on canta l’actor des de fa un parell d’anys. Allà veurem com assagen ‘Ton pare no té nas’, tema infantil balear per excel·lència.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de Balears i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En Companyia, s’emet  el dissabte 5 de novembre a les 21.30 hores.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter@IB3televisio amb l’etiqueta #EnCompanyiaIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL