Dissabte 05 a les 24.00


NO APAGUIS EL LLUM
Estratègies per lligar
Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractaran quines són les noves tendències que es fan servir per trobar parella

L’expansió de les noves tecnologies ha revolucionat tots els aspectes de la vida, des del laboral fins al social, arribant fins i tot fins al sentimental. D’un temps a ara han proliferat una sèrie de pàgines web i d’aplicacions que faciliten el contacte entre usuaris per lligar. N’hi ha de tot tipus i amb públics diferents.

Per aquest motiu, aquesta setmana a No apaguis el llum, el psicòleg i sexòleg Vicente Alcántara farà una repassada dels webs i apps que permeten tenir una aventura o trobar un amor. També recomanarà quins són els aspectes que ha d’incloure el perfil d’un perquè sigui atractiu i ajudi a tenir èxit en la recerca.

A la segona part del programa la fundadora de Red String Mallorca, Celia Megías, explicarà el projecte que ha posat en marxa. Es tracta d’una entitat que organitza trobades i activitats per a fadrins en diversos ambients i situacions.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum IB3 i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL