Dimarts 08 a les 21.35


UN LLOC AMB HISTÒRIA
‘Eivissa, corsaris i captius’
En el capítol d’avui visitam l’illa d’Eivissa. Allà, entre les ombres de les murades i la bellesa de ses Salines, s’amaga un dels episodis més foscos de la història de les Balears i també de la Mediterrània. És la història dels corsaris i dels captius, de la depredació i l’esclavatge, de la violència i de la llibertat.

Un lloc amb història ens descobrirà una Eivissa molt diferent de la que coneixem a dia d’avui. Una Eivissa on hi hagué la darrera esclava d’Espanya i on ses Salines es convertiren en un lloc de patiment. Milers d’esclaus foren explotats i maltractats amb l’únic objectiu de construir una societat nova a costa del seu esforç.

Un lloc amb història,  el programa per a grans i petits, que pretén apropar la història de les Illes Balears de la mà de personatges emblemàtics que van ajudar al desenvolupament econòmic, cultural i social de les nostres illes en el període comprès entre els segles XVIII i  XX.

Un recorregut per emblemàtiques possessions mallorquines que decoraren la vida dels nostres protagonistes, i que ens ajudarà a conèixer una mica més la nostra història i submergir-nos en el món rural de l’època a través de tretze escenaris diferents amb aportacions d’experts historiadors en la temàtica. L’escriptor Tomàs Vibot i la periodista Victòria Morell, seran els encarregats d’acompanyar i dirigir la història dels protagonistes.

Un lloc amb història,  s’emet el dimarts 8 de novembre a les 21.35 h a IB3 TV.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #UnLlocIB3.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL