Dijous 10 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
Hortalisses, esclata-sangs i faisans
Uep! Com anam? aquesta setmana gaudirem d’una jornada a una esponerosa finca del poble de Pina a on hi crien porcs i conren verdures. Descobrirem com es comercialitza part de la seva producció dins la pròpia finca gràcies a la iniciativa de Venda Directa posada en marxa recentment per la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia.

A Sant Llorenç de Balàfia, descobrirem la temible plaga de serps que afecta greument els camps eivissencs, a Santa Gertrudis de Fruitera criarem faisans amb un foraviler i, a Llucmajor arreglarem tomatigueres i tendrem cura d’un estol de gallines.

 A l’hort urbà de na Vanessa García aprendrem a cultivar esclata-sangs i en companyia de Felip Munar, el nostre mestre particular, coneixerem un saurí llubiner ben interessant, a qui  veurem en plena acció cercant aigua per fora vila i descobrirem també una impressionant col·lecció d’antics ormejos del camp.

Uep! Com anam?, s’emet el dijous 10 de novembre a les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL