Dissabte 12 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Coneixem la cuina mallorquina
Lluïsa Calafat i Margalida Castells, de Souvenir Edicions, ens presentaran el llibre ‘Mallorca a la cuina’, amb receptes per fer amb la família

Aquest dissabte, els nins del programa s’aproximaran a la cuina mallorquina de la mà de Lluïsa Calafat i Margalida Castells, dues historiadores que varen impulsar l’editorial Souvenir Edicions per apropar el patrimoni gastronòmic a nins i grans i que ara presenten el llibre Mallorca a la cuina, de receptes tradicionals per fer amb la família.

Comptarem també amb la participació de Tonina Antelmo, directora d’escoleta, que ens parlarà sobre el moviment lliure dels infants i farem un recordatori de les interpretacions, de nins i convidats, que ens han marcat.

Acabarem el programa coneixent el món de la mímica i la interpretació gràcies a l’ajuda dels pirates del show Yujujaijuuu!!

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet el dissabte a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament a les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL