Dimarts 15 a les 22.30


ZOOM
‘Fem aigua’
El programa d’aquesta setmana aprofundirà en el tema de l’aigua, un recurs limitat no sempre valorat. De fet, quan obrim l’aixeta poques vegades ens plantejam d’on ve aquesta aigua i si aquest recurs bastarà per abastir al conjunt de la població i als visitants de les Illes Balears.

L’espai Zoom  aprofundeix en el recorregut de l’aigua i en els punts febles de la seva gestió. Fins on podran suportar els aqüífers de les Balears la pressió turística i residencial? Què podem fer per aconseguir una gestió més sostenible?

Són algunes de les preguntes que contestarem aquesta setmana a Zoom. Així també,  desmuntarem la creença de que l’estat dels embassaments de Mallorca marquen la salut de l’aigua a les illes i posarem de manifest els principals problemes que envolten aquest preuat recurs.

El programa de reportatges d’actualitat Zoom amb el títol Fem aigua és una producció dels serveis informatius d’IB3 televisió amb la col·laboració de les redaccions de Menorca i  les Pitiüses.

Zoom s’emet el dimarts 15 de novembre a les 22.30 h amb la presentació de temes socials, humans, econòmics i mediambientals que preocupen i afecten la nostra societat, abordant-los en profunditat i amb el màxim rigor periodístic.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook: IB3org amb l’etiqueta #ZoomIB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL