Dimarts 15 a les 21.35


UN LLOC AMB HISTÒRIA
Can Costa, el poeta del paisatge
Al capítol d’avui descobrirem la història d’un dels poetes més emblemàtics i amb més clarobscurs de les illes. Un home capaç d’escriure a l’altura dels grans literats i que ens deixà l’obra El pi de Formentor, com a culminació de la poesia romàntica.

En el programa ens endinsarem en la figura més personal del poeta pollencí que vivia a voltes una mena de conflicte entre la religiositat i la llibertat creadora.

Un lloc amb història,  el programa per a grans i petits, que pretén apropar la història de les Illes Balears de la mà de personatges emblemàtics que van ajudar al desenvolupament econòmic, cultural i social de les nostres illes en el període comprès entre els segles XVIII i  XX.

Un recorregut per emblemàtiques possessions mallorquines que decoraren la vida dels nostres protagonistes, i que ens ajudarà a conèixer una mica més la nostra història i submergir-nos en el món rural de l’època a través de tretze escenaris diferents amb aportacions d’experts historiadors en la temàtica. L’escriptor Tomàs Vibot i la periodista Victòria Morell, seran els encarregats d’acompanyar i dirigir la història dels protagonistes.

Un lloc amb història,  s’emet el dimarts 15 de novembre a les 21.35 h a IB3 TV.

 Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #UnLlocIB3.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL