Dimarts 15 a les 09.00


AL DIA
La diputada al Congrés pel PP, Teresa Palmer
Aquest dimarts, a IB3 Televisió i IB3 Ràdio entrevistam (10 hores) la diputada balear al Congrés pel Partit Popular Teresa Palmer, amb qui parlarem de la composició del Govern Rajoy i de les primeres mesures que s’esperen en relació a Balears.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Joan Cerdà, Andreu Grimalt i Carme Buades.

A partir de les 11 hores, com cada dimarts, dedicarem temps a parlar de temes de salut i gènere. Amb motiu del Dia Mundial de la Diabetes entrevistarem la presidenta d’ADIBA, Manuela de la Vega. A més a més, coneixerem el mapa col·laboratiu de l’ONG SETEM, el qual mostra iniciatives de consum responsable i d’economia solidària de Catalunya. També parlarem de bretxa social de gènere amb Yolanda Besteiro, presidenta de la federació ‘Mujeres Progresistas’.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL