A partir d’ara el Cinema Sense Interrupcions en versió multilingüe
A partir del 25 de novembre IB3 TV oferirà l’emissió multilingüe de les pel·lícules d’estrena dels divendres vespre (Cinema Sense Interrupcions). D’aquesta manera, el teleespectador podrà elegir entre tres idiomes a l’hora de veure la pel·lícula: català, castellà i versió original. I també amb l’opció d’activar subtítols en català.

Cada fabricant de televisors empra nomenclatures i menús de configuració diferents per poder ajustar els paràmetres tant de vídeo com d’àudio, però en la majoria la forma d’accedir al canvi d’idioma és similar.

Per elegir l’idioma s’ha d’entrar a la configuració del televisor a través del botó del comandament a distància etiquetat com “Menú”, “Àudio” o “Tools” (segons la marca) i cercar l’opció “Idioma àudio” o “Àudio preferit” en els que ens ofereix les opcions disponibles. En forma de guia, el següent quadre esquematitza els menús d’accés dels principals fabricants:


 


Sony > Audio o Tools > Idioma àudio

Panasonic > Menú > Àudio preferit

Samsung > Menú o D.Menú > Idioma àudio

LG > Menú > Option > Idioma àudio


 


Les pel·lícules que s’emetin en versió multilingüe, igual que fins ara la versió dual, duran un text indicatiu en pantalla per advertir l’espectador.

 

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del següent formulari:


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL