Dijous 17 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
El Dijous Bo
A Uep! Com anam? tot coincidint amb el Dijous Bo, retrem un sentit homenatge a la fira de les fires que, com cada any, té lloc a Inca el quart dijous després del diumenge posterior a Sant Lluc. Dels orígens d’aquesta ancestral festivitat i de la seva evolució al llarg dels segles ens ho contaran Felip Munar i Biel Pieras, cronista oficial de la capital del Raiguer.

L’amo en Toni Ballador, per la seva banda, es trobarà amb un pagès que ha estat protagonista de la gran fira d’Inca durant les darreres dècades: Tomeu Torres, el veterà porcater que cada any duu una mostra de les seves guardes a la Plaça del Bestiar i que ha estat guardonat en diverses ocasions en el concurs morfològic convocat per l’associació de criadors de porcs negres selectes de pura raça mallorquina.

Tendrem també una trobada amb en Tomeu de Son Marron, jubilat d’enguany i que ens mostrarà un curiós sistema d’alimentació amb big packs i alhora prepararem el trasllat d’una truja cap a Inca. Així també, cuinarem al Puig de Santa Magdalena d’Inca amb un jove inquer i farem una visita veterinària a les vaques de l’ambassament de Cúber. Els usos remeiers dels alvocats de la mà de na Vanessa posaran fi a l’espai.

Uep! Com anam?, s’emet el dijous 17 de novembre a les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL