Dimecres 16 a les 21.30


Edificis degradats, protagonistes a ‘Dues Voltes’ i estrena del documental ‘Papil·loma, les dones hem de decidir’
Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, farà el seguiment de la situació a la presó de Palma i entrevistarà a dues expreses que han complert condemna al centre penitenciari de Palma.

Així també, Dues Voltes ha entrat a diferents edificis buits i degradats com Gesa, l’antiga presó de Palma i  Son Dureta. Comptarem amb Ignacio Sala, del Col·legi d’Arquitectes, Antoni Noguera, tinent de batle de l’Ajuntament de Palma i Joan Forteza, president de Federació de Veïnats de Palma per esbrinar com s’ha arribat a aquesta situació i quin futur els espera a aquests emblemàtics edificis.

Entrevistarem Daniel Bachiller, científic i alt càrrec de Podem suspès de militància temporalment. I finalment, amb els tertulians Matías Vallés, José Manuel Barquero i Fanny Tur analitzarem l’actualitat de la crisi de Podem al Parlament, les primeres passes del Govern Rajoy a Espanya  i de Donald Trump als Estats Units.

Papil·loma, les dones hem de decidir. El càncer de Cèrvix causa cada any a Espanya 3 morts per cada 100.000 dones. Donada la baixa incidència d’aquest tipus de malaltia, alguns experts en salut pública qüestionen  la vacunació generalitzada i la seva efectivitat i seguretat. Consideren que la citologia és la millor estratègia de detecció i de diagnòstic precoç. El documental és el resultat d’una extensa investigació sobre les vacunes del papil·loma humà que s’administren actualment a les escoles dins del calendari oficial de vacunació i pretèn ser una eina de reflexió  i debat crític perquè tothom pugui prendre la millor decisió sobre aquesta qüestió.

Dues Voltes s’emet el dimecres 16 de novembre a les 21.30 h i a continuació l’estrena del documental Papil·loma, les dones hem de decidir.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL