EPRTVIB informa


IB3 Televisió al Dijous Bo d’Inca
“Notícies migdia”, “Ara mateix” i “Uep! Com anam?” es desplacen a Inca amb motiu del Dijous Bo

IB3 Televisió desplaçarà la unitat mòbil per donar cobertura a tots els espaix i programes que demà dijous, 17 de novembre, informaran des de Inca amb motiu de la celebració del Dijous Bo.

El programa Uep! Com anam? es desplaça a la Plaça del Bestiar a on els seus reconeguts presentadors, Felip Munar i Toni Ballador vos rebran i donaran la benvinguda al Dijous Bo al llarg de tot el matí. Així també hi podreu trobar objectes relacionats amb el programa per a grans i petits.

Per la seva banda, la unitat mòbil, situada a la plaça Santa Maria la Major, al centre d’Inca, IB3 TV disposarà d’un equip amb tres càmeres. Des d’allà, la copresentadora del Notícies migdia, Àngela Alfaro, donarà pas als continguts de l’informatiu i a tot allò que esdevengui amb motiu de la festa major. El Notícies vespre comptarà també amb la connexió en directe per oferir-vos  la darrera hora de la festa d’Inca.

A l’horabaixa, el magazín Ara mateix, conduït per Victòria Maldi, vos oferirà una edició especial del programa, en directe, des d’Inca amb tota mena d’entreteniment  participació i divulgació d’aquest Dijous Bo 2016.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #DijousBoIB3 .Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org.

A la web IB3.org podeu seguir la jornada en directe i també el podreu escoltar al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL