Dissabte 19 a les 21.30


EN COMPANYIA
de Pere Nicolau, l’arquitecte del Parc de la Mar
Aquesta setmana Neus Albis visitarà Pere Nicolau, arquitecte del Parc de la Mar i  l’Aeroport de Son Sant Joan.

El programa arrancarà amb la visita d’Albis al parc. Allà Nicolau, membre de Zócalo – el grup d’arquitectes i enginyers que el dissenyaren- contarà tota la història de la construcció, des de les polèmiques inicials a la inauguració l’any 1984.

A continuació aniran al Port d’Andratx per fer una visita a la casa dissenyada per Nicolau, on va estiuejar Felipe González quan era president del govern espanyol i repassaran alguns dels seus projectes més reeixits com l’edifici de la distribuïdora Rotger, la reforma del Gran Hotel o l’ampliació de l’aeroport.

El programa acabarà amb un dinar familiar. Allà coneixerem Maria Planas, la dona de Pere Nicolau. Maria és apotecària i fou presidenta de la Creu Roja de Balears durant 10 anys. A la trobada també hi assistiran Pere Nicolau fill, el misser de l’empresa familiar, i Maria Nicolau, la filla arquitecte. Pare i filla varen ser els artífex de la reforma de l’edifici gòtic de Can Oleo.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de Balears i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En  Companyia, s’emet  el dissabte 19 de novembre a les 21.30 hores.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter@IB3televisio amb l’etiqueta #EnCompanyiaIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL