Diumenge 20 a les 21.30


Gala Unicef 2016, David Bisbal, Orozco, Gemeliers, Baute, Sweet California, … a IB3 TV
Per primera vegada, aquesta gala serà retransmesa en directe per 6 cadenes autonòmiques. A més, tretze artistes mostraran el seu costat més solidari a l’escenari en  “El dia que va canviar la meva vida”. Les televisions públiques d’Extremadura, Aragó, Andalusia, Castella-la Manxa, Astúries i les Illes Balears s’uneixen, per primera vegada, per donar vida a un projecte audiovisual solidari, l’emissió de la Gala Unicef ​​2016. Després d’aconseguir gairebé 272.000 euros en recaptació a la gala benèfica emesa a Canal Sud Televisió l’any passat, en aquesta edició, l’esdeveniment té com a leit motiv  El dia que va canviar la meva vida. L’objectiu que persegueix és sensibilitzar la població sobre la situació de la infància i recaptar fons a favor de la supervivència infantil, centrant-nos especialment en les catàstrofes naturals, en la situació dels refugiats i en els conflictes armats.

El presentador Enrique Sánchez i les cantants Merche i Natalia, seran els encarregats de guiar la gala que s’emetrà en directe el proper diumenge 20 de Novembre, amb motiu del Dia Mundial dels Drets de la Infància. Les xarxes socials també tindran presència en l’esdeveniment, dirigides per José Antonio Domínguez, un dels locutors més influents en la ràdio musical a nivell nacional.

La gala començarà a les 21:30 hores amb el cantant Antonio Orozco i  la seva cançó Avui serà. Començarà amb un vídeo molt especial rodat a les sis comunitats en què s’emet la gala. Ib3 TV vos oferirà l’espai conduït per  Victòria Maldi. La presentadora  comptarà amb la col·laboració d’un vídeo protagonitzat per les cares més reconegudes de la Ràdio i Televisió Pública de les Illes Balears. Durant la gala, els espectadors també podran tenir presència a la mateixa enviant per Twitter els seus propis vídeos sumant-se a la moda del maniquí challenge. Una iniciativa a la qual, per descomptat, se suma també l’equip de la gala. Els seguidors podran gaudir de les entranyes d’un programa de televisió en directe i el que existeix en el món de la televisió davant i darrere de les càmeres.

L’esdeveniment, a més comptarà amb artistes destacats del panorama musical nacional i internacional. Un total de 13 cantants que mostraran el seu costat més solidari. Vanesa Martín, Carlos Baute, Índia Martínez, Gemeliers i Sweet Califòrnia, entre altres seran els encarregats d’oferir espectacle durant les quatre hores de directe de la gala. A més, David Bisbal, després del viatge realitzat al Nepal, presentarà el vídeo que ha gravat amb Unicef ​​i cantarà el seu single Abans que no.

Pau Gasol i Ricky Martin, ambaixadors d’Unicef, també mostraran el seu suport a la gala. Tots dos narraran la seva pròpia experiència després de viatjar al Líban fa dos mesos. Per la seva banda, Sergio Ramos, Rosa López, Lolita, José Mota, Rodolfo Sancho i Miguel Poveda, ens explicaran quin va ser el dia que va canviar les seves vides coincidint amb el leit motiv de la gala. A més, els espectadors seran conscients de la realitat que es viu als terrenys afectats i on actua l’Unicef, mitjançant vídeos, que ajudaran a conscienciar la població en que l’ajuda és necessària i, així com destaca Unicef ​​en el seu lema, Un més un, és molt més.  L’audiència pot col·laborar amb la causa enviant un SMS amb la paraula UNICEF al 38080 i confirmant el missatge.

La Gala Unicef 2016 semet el diumenge 20 de novembre a les 21.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GalaUNICEF i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL