Dimarts 22 a les 09.00


AL DIA
Entrevista a Conxa Juanola, batlessa de Maó
Aquest dimarts, a IB3 Ràdio entrevistam (10 hores) la batlessa de Maó, Conxa Juanola, a qui demanarem per la construcció del segon ascensor al port de Maó per millorar la connexió entre la instal·lació portuàra i el centre de la ciutat, entre d’altres temes.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Juanan Torres, Tolo Servera i Alberto Magro.

A l’espai dedicat a parlar de salut i gènere, dedicarem temps a saber què és i en què consisteix l’autodefensa feminista. A més a més, ens farem ressò d’unes jornades organitzades pel Coiba que giraran en torna a la violència masclista i quin és el paper de les infermeres en relació a la prevenció, el tractament i la cura de les víctimes.

D’altra banda, la nostra naturòpata de referència, Cati Palou, ens parlarà de la importància del Magnesi.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL