Dimarts 22 a les 22.30


ZOOM
Paisatge tacat
Els darrers 50 anys, Balears ha sofert el major canvi de la seva història. L’èxode rural i el canvi de model econòmic i social ha modificat, no només la història i la tradició de l’illa de Mallorca, sinó també el seu valor més preuat, el paisatge. Els camps de blat o arbres fruiters es converteixen en segones residències i negocis turístics. El camp està canviant el seu ús. El paisatge idíl·lic de Mallorca ha quedat tacat.

L’urbanisme, el turisme, i les polítiques locals i autonòmiques són els factors que han modificat el paisatge de l’illa. A l’espai d’avui, experts d’arquitectura, geografia i paisatge ens explicaran perquè.

El programa de reportatges d’actualitat Zoom amb el títol Paisatge tacat és una producció dels serveis informatius d’IB3 televisió amb la col·laboració de les redaccions de Menorca i  les Pitiüses.

Zoom s’emet el dimarts 22 de novembre a les 22.30 h amb la presentació de temes socials, humans, econòmics i mediambientals que preocupen i afecten la nostra societat, abordant-los en profunditat i amb el màxim rigor periodístic.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook: IB3org amb l’etiqueta #ZoomIB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL