Dijous 24 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
Transport de vedells menorquins i l’esplendor de Bunyolí
Avui coneixerem un ramader aficionat d’Es Migjorn Gran que es dedica professionalment a transportar animals vius per  Menorca, entre les illes i de Balears a la Península. Toni Ballador l’ajudarà en arreglar les guardes del seu lloc i l’acompanyarà a portar uns vedells des d’Es Mercadal a Ciutadella. Serà un trajecte trepidant que no vos deixarà indiferents. Alhora, tampoc no vos defraudarà la sorprenent troballa que farem a Binissalem d’un caragol amb l’espiral invertida, la sega d’alfals que efectuarem amb un gran pagès montuïrer i la fascinant col·lecció de vegetals i animals exòtics que descobrirem a Sant Lluís.

A la secció d’horticultura casolana, Vanessa Garcia ens explicarà com conrar un preciós jardinet de plantes crasses per decorar l’interior de ca nostra i  com preparar uns elegants centres amb fruites per aromatitzar les nostres habitacions.

Per la seva banda, amb el mestre Felip Munar, anirem a visitar la grandiosa possessió de Bunyolí d’Establiments i tot un seguit de tresors arquitectònics i rurals que amaga la propietat .

Uep! Com anam?, s’emet el dijous 24 de novembre a les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

 A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL