EPRTVIB informa


La Gala Unicef recapta més de 219.000 € per a la infància en emergències
La ‘Gala UNICEF’ va ser emesa el diumenge a IB3 amb la participació de Victòria Maldi i Raül Valls, aconseguint una recaptació de més de 219.000 euros per a la infància en emergències. El hastag #GalaUNICEF va ser Trending Topic nacional al costat d’altres dos més, recolzats per artistes, que van aconseguir un gran èxit en xarxes socials.

 La Gala UNICEF ‘El dia que va canviar la meva vida’, emesa el passat diumenge en directe a IB3 juntament amb les televisions públiques d’Aragó, Astúries, Andalusia, Castella-la Manxa, Extremadura ha aconseguit recaptar la xifra total de 219.485,49 €. L’import es destinarà a pal·liar les devastadores conseqüències que els conflictes armats i els desastres naturals tenen sobre els infants. Actualment 250 milions de nins i nines viuen en països afectats per conflictes armats. Aquesta recaptació ha estat possible gràcies a les donacions de particulars rebudes a través de l’enviament de SMS solidaris amb la paraula UNICEF al 38080 *. L’acció  forma part de la campanya ‘Un més un, és molt més’ d’UNICEF que es basa en el concepte de que la suma de petits esforços de persones particulars poden generar grandiosos resultats. I aquests resultats van ser possibles gràcies a la solidaritat de tots els telespectadors de les Illes Balears, amb Victòria Maldi i Raül Valls al capdavant de les pantalles d’IB3, durant l’emissió de la gala.

Presentada per Enrique Sánchez, Amic d’UNICEF i les cantants Merche i Natalia, la gala, de 4 hores de durada en directe, va obrir amb un espectacular cor infantil de 32 infants que van acompanyar a Antonio Orozco amb la seva cançó ‘Avui serà’. Així també amb les actuacions dels artistes David Bisbal, Abraham Mateo, Vanesa Martín, David De Maria, Antonio José, Carlos Baute, Diana Navarro, Índia Martínez, Gemeliers, Lérica i Sweet Califòrnia animaren al públic a col·laborar amb la causa de la infància que pateix conflictes i els desastres naturals. Seguint el lema de la gala ‘El dia que va canviar la meva vida’, van compartir amb l’audiència seus records i moments que van canviar les seves vides. Especialment emotiu va ser el moment en què els germans del duet Gemeliers van rebre el Disc d’Or.

Enrique Sánchez, presentador de la gala, que ha viatjat a diferents països amb UNICEF, com Camerun i molt recentment Líban, ens va apropar la realitat que viuen els infants que fugen de les seves llars a causa de la guerra quan l’accés a aigua potable, sanitat , educació i protecció es veu vulnerat i com UNICEF treballa per proporcionar-lo. En aquesta tasca va estar acompanyat pels Ambaixadors d’UNICEF Pau Gasol i Ricky Martin que enviaren missatges de suport gravats des del Líban. Així també, reconeguts artistes del món musical, esportistes i aportacions econòmiques empresarials, es sumaren a la gala.

El hastag #GalaUNICEF, es va convertir en trending topic nacional des del migdia de diumenge fins passada la mitjanit. La delegació Unicef Balears ha traslladat el seu agraïment a la televisió pública IB3 per haver fet possible convertir aquesta nit en la més solidària, també a les Illes Balears.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL