Diumenge 27 a les 21.40


GENT DE LA MAR
Pesca de peix pla i calamar
Pedro Carbonell pescarà calamars a la prima i amb fanal a Eivissa. A l’espai d’avui provaran diferents tècniques de pesca i coneixerem dades curioses dels calamars.

Manolo Barahona començarà cuinant per aprofitar la claror del dia i quan entri la nit anirà a pescar peix pla a les aigües de Sa Ràpita.

De la seva banda, Ana Alonso visitarà la Reserva Marina de Palma per conèixer les peculiaritats de la reserva i gaudir del fons marí. Axí també, veurem com es du a terme l’ hivernatge de les embarcacions  i  aprendrem a fer coques tapades de peix.

Cada dia la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món, la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten. El presenten Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet el diumenge 27 de novembre a les 21.40 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL