Dissabte 26 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Ens introduïm en el món de la ciència-ficció
En el pròxim programa coneixerem la tasca de lAsociación de Amigos de la Ciencia Ficción

Aquest dissabte, nins i joves entrevistaran els impulsors d’un col·lectiu que promou l’activitat cultural centrada al voltant de la fantasia i la ciència-ficció, amb la doble finalitat de donar a conèixer aquest món a qui hi estigui interessat i d’ajudar els col·lectius més necessitats.

També comptarem amb la participació de la cuinera María Ramos, que ens parlarà de cuina per a adolescents. A la secció de l’Especialista, la psicòloga Patricia Lucena Nicolau tractarà el tema de l’educació dels germans bessons.

D’altra banda, els nins i joves del programa, a més de participar en les seccions habituals, podran apropar-se al món del jazz de la mà del músic Toni Miranda, que ofereix concerts didàctics en el marc del festival Jazz Alternatilla i que  aquest dissabte ens proposarà una miniclasse en directe.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte al matí a partir de les 9 h a IB3 Ràdio, i combina espais infantils amb d’altres dirigits als adults, en què es tracten temes relacionats amb la pediatria, la pedagogia o la criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@NoVenimAmbMnl), al nostre Facebook (No venim amb manual-IB3 Ràdio) i al correu electrònic (novenimambmanual@ib3radio.com).

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL