Diumenge 27 a les 10


Retransmissió de l’Any Jubilar des de la Seu
Cloenda de l’Any Jubilar en commemoració del 700è aniversari de la mort del Beat Ramon Llull

La Radiotelevisió Pública de les Illes Balears vos oferirà la retransmissió de l’ofici de cloenda de l’Any Jubilar en commemoració del 700è aniversari de la mort del Beat Ramon Llull des de la Seu de Mallorca.

La Diòcesi de Mallorca tancarà l’Any Jubilar amb un seguit d’actes programats per a aquest cap de setmana que culminaran diumenge amb la celebració eucarística a la Seu de Mallorca. La celebració serà presidida pel cardenal Angelo Amato, prefecte de la Congregació per a la Causa dels Sants de la Santa Seu i amb la presència de Sa Majestat la Reina Sofia.

La celebració eucarística comptarà amb l’assistència de nombrosos bisbes, sacerdots i fidels. Així també, la música de l’ofici serà a càrrec de l’Escolania de Lluc, Vermells de la Seu, Nins Cantors de Sant Francesc i la Coral de la Seu.

L’acte finalitzarà amb la lectura de la benedicció que el Papa Francesc ha enviat a l’Església de Mallorca com a clausura de l’Any Jubilar en commemoració de 700è aniversari de la mort del Beat Ramon Llull.

L’Església de Mallorca ha celebrat  els  set-cents anys de la mort del Beat Ramon Llull amb diverses activitats i amb l’objectiu de continuar i impulsar el procés de canonització del Beat, així com el de difondre el coneixement de la vida i obra de Ramon Llull per tot arreu.

La retransmissió serà el diumenge 27 de novembre a les 10.30 h a IB3 Televisió.

Trobareu més informació als comptes de Twitter @IB3 i de Facebook IB3org.  A la web IB3.org podeu seguir la retransmissió en directe. També trobareu el programa al servei “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL