Dimarts 29 a les 21.35


UN LLOC AMB HISTÒRIA
Mongofre. L’apotecari del món
En el capítol d’avui viatjam a Menorca per descobrir una història d’aquelles que no es podrien imaginar ni en la millor ficció.

El nostre protagonista d’avui és Fernando Rubio i Tudurí. Coneixerem l’aventura d’un home que aconseguí triomfar gràcies a un invent revolucionari. És el conte d’un apotecari de poble que compartí taula amb prínceps i reis, d’un home capaç de defensar el bàndol franquista i el republicà alhora, que va estar a punt de morir afusellat i que, a més a més, va tenir John Wayne a casa seva de convidat.

Un lloc amb història,  el programa per a grans i petits que pretén apropar la història de les Illes Balears de la mà de personatges emblemàtics que van contribuir al desenvolupament econòmic, cultural i social de les nostres illes en el període comprès entre els segles XVIII i  XX.

Un recorregut per emblemàtiques possessions mallorquines que decoraren la vida dels nostres protagonistes que ens ajudarà a conèixer una mica més la nostra història i submergir-nos en el món rural de l’època per mitjà de tretze escenaris diferents amb aportacions d’experts historiadors en la temàtica. L’escriptor Tomàs Vibot i la periodista Victòria Morell seran els encarregats d’acompanyar i dirigir la història dels protagonistes.

Un lloc amb història  s’emet el dimarts 29 de novembre a les 21.35 h a IB3 TV.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #UnLlocIB3.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL