EPRTVIB informa


“Tots donam una mà” a S.O.S MAMÁS BALEARES
La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua difonent la gran tasca social de diferents entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones. En aquesta línia, aquest dimarts s’ha signat un nou conveni de col·laboració amb  S.O.S MAMÁS BALEARES.

La presidenta de l’associació, María Ascensión Maestre, i el director general d’IB3, Andreu Manresa, han signat aquest migdia, a la seu de l’ens, l’acord de col·laboració pel qual la cadena es compromet a divulgar i difondre les tasques que duu a terme S.O.S MAMÁS BALEARES, una associació creada l’any 2013 per tal de combatre les necessitats bàsiques dels infants de famílies desfavorides.

S.O.S MAMÁS BALEARES disposa de dos locals a Palma cedits per particulars per a l’entrega i recollida d’aliments, roba i puericultura on atenen l’increment de demandes gràcies a aportacions particulars i a la col·laboració de 140 voluntaris. Atesa la missió de servei públic d’IB3, una de les seves finalitats és promoure i fomentar els valors cívics, l’educació i la responsabilitat social amb la infància.

El conveni signat avui migdia entra en vigor el pròxim 1 de desembre i durant tot el mes la ràdio i la televisió públiques es faran ressò de manera especial de la feina que duu a terme l’associació en favor dels infants.

 IB3 TV i IB3 Ràdio han donat aquest dimarts informació sobre la signatura del conveni i inclouran en els seus informatius referències de les principals necessitats demandades al llarg del mes de desembre. A més, es duran a terme entrevistes als programes d’IB3 Ràdio No venim amb manual, Flors en el desert i El darrer vol a Formentera.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL