Dimecres 30 a les 21.30


‘Dues Voltes’ i estrena del documental ‘Entre illes’
El magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, aprofundirà en la situació dels refugiats que viuen a les Balears. Per primera vegada, els refugiats de guerra sirians acollits a l’alberg de la Platja de Palma compartiran la seva història i parlaran de la seva situació actual i les seves expectatives de futur. A més a més, al plató comptarem amb el testimoni de refugiats polítics de Veneçuela i Colòmbia.

D’altra banda, Neus Albis entrevistarà la nova delegada del Govern, Maria Salom, i repassarà l’actualitat política amb els tertulians Matías Vallés, José Manuel Barquero i Ramon Aguiló.

Entre illes (2013) és una producció dirigida per Bárbara Fernández, un repàs de tres vides, tres persones que es van veure obligades a abandonar el seu país i les Balears per iniciar una nova vida a l’illa de Cuba.

D’una illa a una altra illa. Són històries que conflueixen a la Casa regional de Cuba, que es dedica a mantenir i difondre la cultura balear al que va ser un país d’acollida, i a donar resposta a les necessitats dels balears i descendents que hi ha a Cuba.

En la producció del documental es tracten aspectes com el drama de l’emigrant, la identitat, el record, el que podria haver estat i mai no va ser…, així com també el manteniment de les arrels, tot i que passin les dècades i els milers de kilòmetres de distància que ens separen.

Perquè, en aquella època, qui no tenia un tiet a Cuba?

Dues Voltes s’emet el dimecres 30 de novembre a les 21.30h i, a continuació, s’estrena el documental Entre illes.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL