Dijous 01 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
L’eguassada de Can Xerret
El capítol d’avui tendrà un marcat accent femení. Toni Ballador visitarà Can Xerret per conèixer les instal·lacions, el personal i les tasques del dia a dia d’aquesta granja de Son Ferriol. Allà s’hi trobarà una família campera ben arrelada i amb Paquita Oliver, protagonista de l’entrevista, fundadora de la cavalleria i gran amant dels animals.

Per la seva banda, Felip Munar ens parlarà de treballs durs i d’encomiables esforços rurals des de les terres de Capocorb Vell, juntament amb un antic roter, que li explicarà què suposava viure a una rota temps enrere i com d’àrdua era la contínua lluita contra els elements i  la malesa.

A més també trescarem per l’entorn salvatge de garriga del poble de Lloseta amb Catalina Sebastià, una educadora ambiental que ens guiarà per l’agreste terme a la recerca d’herbes silvestres mengívoles i ens ensenyarà a preparar-les i a aguiar-les.

Vanessa Garcia, per la seva banda, al seu hort urbà, ens revelarà el secret per obtenir fins a tres lletugues partint d’una sola mata i ens mostrarà com aprofitar les capses de bombons per fer-hi petits hivernacles per les nostres plàntules.

Uep! Com anam? s’emet el dijous 1 de desembre a les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: a Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL