Dissabte 03 a les 21.30


EN COMPANYIA
Els germans March
Aquesta setmana Neus Albis anirà fins a Pollença, el seu poble, per xerrar amb els germans March –Martí, Miquel Àngel i Joan Carles-, una de les nissages polítiques amb més trajectòria del nord de Mallorca.

El programa començarà a l’ajuntament amb Miquel Àngel March, batle de Pollença. Junts repassaran la seva trajectòria des dels temps del GOB fins a l’arribada a la batlia del consistori pollencí. Tots dos aprofitaran també per fer una visita a la mare dels germans March i  recordar així la figura de Martí March pare.

Continuarem amb el germà gran, Martí March, Conseller d’Educació. Parlaran de l’època a la Universitat de les Illes Balears, del seu passat com a porter de futbol i, com no podia ser d’una altra manera, de política. També coneixerem el tercer dels germans March. Joan Carles és el metge de la família i ara dirigeix l’Escuela Andaluza de Salud Pública. Ens comentarà com és això de ser un pollencí a Granada.

La trobada acabarà amb un berenar amb els tres germans, en què repassaran la seva infantesa amb anècdotes i curiositats que ens ajudaran a conèixer una mica més aquesta nissaga de polítics pollencins. En aquesta trobada de germanor també hi haurà un sentit record per a Felip, el quart germà March que, malauradament, ja no hi és.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Balears i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obren ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En  Companyia  s’emet  dissabte 3 de desembre a les 21.30 hores.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter@IB3televisio amb l’etiqueta #EnCompanyiaIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL