Dissabte 03 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Desaprenent la història
En el seu programa 153, el programa d’IB3 Ràdio desaprèn la història amb la doctora en Història Antiga Ana Vázquez Hoys

Per dissabte 3 de desembre, Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què es plantejaran si les dates a les quals es remunta el naixement de l’escriptura continuen sent vàlides o si realment són molt anteriors. Aprofitant el proper curs de la UNED que se celebrarà a les Balears sobre Alexandre el Magne, la doctora en Història Antiga Ana Vázquez Hoys parlarà d’aquest i d’altres temes. A la darrera part del programa, es repassarà l’actualitat de la setmana a la secció “Mons diversos” i es llegiran els missatges que fan arribar els oients a la secció “Xarxes socials”.

El programa es pot seguir i comentar a Facebook cercant “Font de misteris” i a Twitter, cercant @fontdemisteris, amb l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar amb l’equip mitjançant el correu electrònic (fontdemisteris@ib3radio.com), del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa (659 16 69 52).

“Font de misteris” és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio i es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa “Font de misteris” va ser reconeguda el 2015 per la Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL