Dimecres 07 a les 21.30


Tota l’actualitat a ‘Dues Voltes’ i estrena del documental ‘30 anys, amb normalitat’
Aquest dimecres, el magazín Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis, parlarà amb la persona que va tenir les primeres sospites del possible frau en el comportament del pare de la nina Nadia Nerea.

A més,  a l’entrevista,  comptarem amb la diputada que ha estat expulsada de Podem, Montse Seijas, i amb Romano Liberto Van Der Dussen, l’holandès que va complir 12 anys de condemna per una violació que no va cometre.

Dues Voltes també analitzarà els 30 anys de normalització lingüística a les Illes Balears. A la taula de tertúlia hi participaran Matías Vallés, José Manuel Barquero, Ramón Aguiló i Pere Antoni Pons.

30 anys, amb normalitat és el documental produït amb motiu del 30è aniversari de l’aprovació de la Llei de normalització lingüística. El reportatge repassa la creació  d’aquesta norma i la importància que ha tengut per a la pervivència de la llengua catalana a les Illes Balears. Alhora, es fa un balanç de les actuacions en matèria de política lingüística durant aquests anys i de la vigència de la Llei per garantir els drets lingüístics dels ciutadans.

Dues Voltes s’emetrà dimecres 7 de desembre les 21.30h i, a continuació, l’estrena del documental 30 anys,  amb normalitat.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL