Dissabte 10 a les 22.45


Retransmissió Gala 20è aniversari de la Fundació Vicente Ferrer
La Televisió autonòmica de Balears se suma a la celebració dels 20 anys de la Fundació Vicente Ferrer (FVF) a les Illes Balears i retransmet l’acte realitzat el diumenge 20 de novembre des del Teatre Principal de Palma, amb l’actuació extraordinària de Maria del Mar Bonet acompanyada del músic Borja Penalba, i la presentació a càrrec de Biel Mesquida.

A l’acte va assistir Anna Ferrer, presidenta de la FVF i vídua de Vicente Ferrer, que va agrair el compromís solidari de Balears amb les comunitats més desfavorides del sistema de castes indi. A l’acte també hi va haver els testimonis de persones vinculades directament amb l’organització des dels seus inicis, l’actuació de la ballarina Marga Frontera i moltes altres sorpreses.

La gala és un acte d’agraïment per donar les gràcies als 7.000 col·laboradors que la Fundació té a Balears, convertits en companys de viatge d’aquesta fantàstica aventura que varen emprendre junts l’any 1996 amb la convicció què, sumant esforços, es podia plantar cara a la pobresa extrema.

Una de cada quatre persones pobres del món viu a l’Índia. 300 milions de persones subsisteixen amb menys de 2 euros al dia. Al llarg de tots aquests anys, més de tres milions de persones s’han beneficiat del programa de desenvolupament integral de la Fundació, que s’ha estès a més de 3.250 pobles dels estats d’Andhra Pradesh i Telangana, al sud-est de l’Índia.

Moltes de les fites aconseguides a través d’aquest programa de desenvolupament s’han fet realitat gràcies a la fidelitat dels col·laboradors de Balears: voluntaris, padrins, empreses i entitats públiques. No permetis que milers de nines abandonin la seva educació. APADRINA’N i garanteix els seus drets, la seva salut i la seva educació. Telefona al 900 111 300 o entra a www.fundacionvicenteferrer.org.

La retransmissió serà el dissabte 10 de desembre a les 22.45 h a IB3 televisió.

Podeu interactuar amb nosaltres al Twitter @IB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure el programa i també el trobareu a la nostra secció A la carta.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL