Dissabte 10 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
Els beneficis de l’educació a la natura
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre 11 i les 14 hores.

Aquest dissabte dedicarem la nostra tertúlia, després del migdia, a parlar de l’educació a la natura, entesa per un costat com una eina pedagògica que té un fonament científic, però també com un canvi de paradigma per viure la natura com a part seva i que transcendeix l’àmbit pedagògic per convertir-se en un model de vida “responsable i sostenible”. En parlarem amb Adrià Ramírez, fundador de la iniciativa “Ses Milanes” de Bunyola, i amb Bàrbara Aloy, de l’Associació Balear d’Educació Ambiental (ABEA).

Tot seguit rebrem dos alumnes de la UIB que acaben de ser distingits amb el TalenTIC Balears d’El Corte Inglés. Es tracta d’uns premis que cerquen incentivar la innovació tecnològica en l’àmbit acadèmic. Els participants són alumnes que han presentat el treball de fi de grau o de màster de qualsevol dels estudis de la UIB durant el 2016 i en els quals han dissenyat, aplicat o analitzat una innovació TIC rellevant. Els alumnes de la UIB que ens visitaran dissabte son Lídia Talavera i Joan José Montserrat.

Abans de tractar aquests temes, a la primera hora del programa seguirem amb el nostre espai De Viatge dedicat a conèixer els llocs més llunyans del planeta i la seva relació amb la biodiversitat. En aquesta ocasió anirem fins a Tailàndia per fer submarinisme amb Marta Domínguez, estudiant de Biologia a la UIB i col·laboradora a l’Imedea i al Palma Aquarium.

Després de les 13 hores retrobarem alguns dels nostres col·laboradors habituals, com Gastrociència amb Juan Antonio Fernández, professor de cuina l’IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller. Tot seguit serà el torn de l’humor amb una Entrevista Impossible amb Xavi Canyelles i, abans d’acabar, farem Safareig de Ciència amb el físic Adrià García.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre 11 i les 14 hores, que pretén despertar la curiositat, instruir i alhora entretenir gràcies a la divulgació de temes diversos vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu comentar el que vulgueu al nostre Twitter: @BalearsFCiencia, Facebook Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot escoltar el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL