Dimarts 13 a les 22.00


UN LLOC AMB HISTÒRIA
El Palau de Valldemossa, l’art de viure
La cultura com a màxima expressió, avui, a Un lloc amb història, amb Pilar Muntaner, una artista mallorquina que es va saber enfrontar a una societat de caràcter masclista, demostrant que podia fer el paper de mare però també el de pintora, una tasca encomanada únicament al gènere masculí.

L’artista va saber atreure i juntar personatges tan reconeguts com Rubén Darío, Joaquín Sorolla, Santiago Rusiñol o Miguel de Unamuno, tots ells al Palau Rei Sanç de Valldemossa.

Un lloc amb història,  el programa per a grans i petits que pretén apropar la història de les Illes Balears de la mà de personatges emblemàtics que van contribuir al desenvolupament econòmic, cultural i social de les nostres illes en el període comprès entre els segles XVIII i  XX.

Un recorregut per possessions mallorquines emblemàtiques que decoraren la vida dels nostres protagonistes que ens ajudarà a conèixer una mica més la nostra història i a submergir-nos en el món rural de l’època per mitjà de tretze escenaris. Amb les aportacions d’historiadors experts en la temàtica, l’escriptor Tomàs Vibot i la periodista Victòria Morell seran els encarregats d’acompanyar i dirigir la història dels protagonistes.

Un lloc amb història  s’emet aquest dimarts 13 de desembre a les 22h a IB3 TV.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #UnLlocIB3.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL