Dimecres 14 a les 23.20


Doble sessió de reportatges d’interès social, dimecres vespre a IB3
Cinc dones parlen

Reportatge documental de 10 minuts de durada en el qual cinc dones comparteixen les històries d’abús sexual que van patir en la seva infància i adolescència per membres de la seva família. Tenen massa en comú: van créixer amb molta por i amb un enorme sentiment de culpa que els va animar a bloquejar aquesta vivència, com si mai no hagués existit. Elles van callar per sobreviure i van parlar molts anys després, quan van trobar RANA, una fundació balear sense ànim de lucre que treballa en la detecció d’abusos sexuals i que ofereix ajuda professional. Des de llavors, aquest fet els va permetre sanar les seves ferides profundes, reconduir les emocions i les seves vides.  Ara són elles que animen a trencar el silenci, a creure els nins, a reforçar els vincles entre pares i fills, i a actuar davant qualsevol indici mínim d’abús. Perquè,  ¡mai no és tard!

Es lloga pis a Eivissa

Reportatge documental de 20 minuts de durada en el qual tractam, a través de testimonis d’afectats i veïns d’Eivissa, el greu problema social de l’habitatge a l’illa, la milionària evasió a Hisenda dels propietaris, intermediaris i subarrendataris, la inacció del govern autonòmic i dels locals, les estafes que tenen lloc a Internet i les màfies locals i internacionals que controlen el negoci dels lloguers de pisos a Eivissa i Formentera. Està dirigit i produït per Hernán Nogués.

Cinc dones parlen s’emetrà aquest dimecres 14 de desembre a les 23.20h i, a continuació,  Es lloga pis a Eivissa a IB3 TV.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL