Diumenge 18 a les 21.40


GENT DE LA MAR
La pesca amb tresmall
Pedro Carbonell sortirà a pescar amb tresmall a la badia d’Alcúdia. Faran alguna captura inesperada. I acabaran realitzant tasques de manteniment d’embarcacions de pesca professional.

Manolo Barahona, en companyia de petits i grans, sortirà a pescar calamars a la costa de Ciutadella. A més, faran d’una bona pescada i acabaran cuinant calamars farcits al forn.

En Tomeu Orell passarà una jornada amb Aina Bauzá, per conèixer com és l’estrenament i el dia a dia de la regatista de vela lleugera.

Per arrodonir la jornada, prepararem un llonguet de sípia amb ceba i anirem al mercat de Pere Garau per conèixer quines són les espècies més demanades pels consumidors en funció del seu lloc de procedència.

Cada dia la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten. El presenten Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emetrà aquest diumenge 18 de desembre a les 21.40h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL