Dissabte 17 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Morts que tornen a la vida
 El programa d’aquest dissabte s’endinsa en el món dels ressuscitats

El dissabte 17 de desembre, Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què les protagonistes són les històries i llegendes al voltant dels morts que suposadament tornen a la vida. Qui ha ressuscitat a les nostres Illes i ha traspassat el darrer camí dues vegades? A la part del final del programa es repassarà l’actualitat de la setmana a la secció “Mons Diversos” i es llegiran els missatges que fan arribar els oients a l’espai de “xarxes socials”.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris i emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També es pot contactar a través del correu electrònic fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que es pot escoltar el dissabte vespre a partir de les 22h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears del programa Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de Millor Programa, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot escoltar el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL