Dimarts 20 a les 22.00


UN LLOC AMB HISTÒRIA
Miramar, l’Arxiduc viatger
A final del segle XIX arribà a Mallorca un personatge desconegut, l’Arxiduc Lluís Salvador, que trobaria a l’illa molt més d’allò que la tragèdia de la seva història li havia arrabassat: un nou regne, que no responia a cap tipus d’imposició aristocràtica ni  protocol·lària sinó més bé al desig de mimetitzar-se amb la cultura mediterrània.

Així arribà a Mallorca l’il·lustre visitant i s’instal·là a Miramar, el racó que havia pertangut a un altre il·lustre mallorquí, Ramon Llull, la figura del qual es convertí en la seva inspiració.

Un lloc amb història,  el programa per a grans i petits que pretén apropar la història de les Illes Balears de la mà de personatges emblemàtics que van contribuir al desenvolupament econòmic, cultural i social de les nostres illes en el període comprès entre els segles XVIII i  XX.

Un recorregut per possessions mallorquines emblemàtiques que decoraren la vida dels nostres protagonistes que ens ajudarà a conèixer una mica més la nostra història i a submergir-nos en el món rural de l’època per mitjà de tretze escenaris. L’escriptor Tomàs Vibot i la periodista Victòria Morell seran els encarregats d’acompanyar i dirigir la història dels protagonistes, que comptarà amb les aportacions d’historiadors experts en la temàtica.

Un lloc amb història  s’emet aquest dimarts 20 de desembre a les 22 h a IB3 TV.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #UnLlocIB3.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL