Dimecres 21 a les 22.00


DUES VOLTES
Isabel Gemio, periodista i mare i José Hila, batle de Palma
El programa Dues Voltes, conduït per la periodista Neus Albis,  es debatrà sobre la tradicional matança del porc. S’ha de protegir o què s’ha de prohibir? En el programa escoltarem les veus del cuiner Miquel Calent, defensor de potenciar la tradició pel seu valor gastronòmic  i cultural, i la dels animalistes, que denuncien el patiment del porc.

A més,  seguirà l’actualitat del ‘cas Nadia Nerea’ i, especialment, el seu efecte sobre la solidaritat amb altres col·lectius. Al programa participaran la periodista i mare  Isabel Gemio, i  l’Associació ASPANOB, que treballa amb nins malalts de càncer. També s’analitzarà la cobertura que dóna l’administració als afectats amb malalties rares.

Neus Albis entrevistarà el balte de Palma, José Hila, amb els tertulians Matías Vallés, José M. Barquero i Margalida Solivellas, amb qui comentarem altres temes d’actualitat.

Dues Voltes s’emet aquest dimecres 21 de desembre les 22 h.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @DuesVoltesIB3 amb l’etiqueta #DuesVoltesIB3 i a facebook.com/DuesVoltesIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL