Dijous 22 a les 09.00


AL DIA
El sorteig de Nadal
Aquest dijous, a IB3 Ràdio (10 hores), el sorteig de Nadal serà el protagonista del programa. Us contarem totes les novetats que ens arribin del Teatre Reial de Madrid, parlarem amb administracions de loteria de les Balears que han venut dècims premiats altres anys i també amb ciutadans que han estat afortunats. A més a més, us explicarem quants de doblers s’endú Hisenda d’un premi de la Loteria de Nadal i com evitar clàusules abusives dels bancs en cas de ser premiat.

D’altra banda, també ens farem ressò de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Unió Europea que obliga els bancs a tornar tots els doblers cobrats als afectats per les clàusules sol. Per això, entrevistarem l’advocada Cristina Borrallo, especialitzada en dret bancari i membre de la xarxa Abafi.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Llorenç Allès, Andreu Grimalt i Pau Montserrat.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic (aldia@ib3radio.com).

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL