EPRTVIB informa


IB3 obri la convocatòria per finançar ficció i documentals balears
L’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, en la seva missió de servei públic per a la cohesió del territori i el reforç de les senyes d’identitat de les Illes Balears i en la seva tasca d’afavorir el creixement i desenvolupament del sector audiovisual, obri la convocatòria per finançar produccions d’obres audiovisuals.

Malgrat la retallada del 12% del pressupost d’IB3 del 2016, s’ha fet l’esforç de mantenir la mateixa partida de la convocatòria de l’any 2015.

D’acord amb la convocatòria, les obres audiovisuals podran ser finançades de manera anticipada per a la realització de produccions europees en les modalitats següents:

  1. Pel·lícula cinematogràfica de llargmetratge de ficció o animació.
  2. Pel·lícula cinematogràfica de curtmetratge de ficció o animació.
  3. Documental de creació.

Les bases de la convocatòria corresponent a l’exercici 2016, amb una partida pressupostària de cent vint mil euros, es troben publicades a la pàgina web IB3.org, http://ib3tv.com/20090501_1328-tauler-danuncis.html on també es pot consultar tota la informació relativa a la convocatòria.  La valoració de tots els projectes presentats es farà pública al portal de transparència.

Així també, i com a contraprestació, l’EPRTVIB rebrà una quota en drets d’explotació, reproducció, distribució, comunicació pública i transformació de l’obra audiovisual finançada.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL