Dissabte 24 a les 21.00


La Nit de Nadal a IB3
MISSATGE DE NADAL DE SA MAJESTAT EL REI

IB3 Televisió emetrà en directe, a les 21h, el missatge de Nadal de Sa Majestat el rei Felip VI des del palau de la Zarzuela. Aquest missatge serà el tret de sortida a les festes de Nadal, a més de felicitar les festes i animar-nos a començar el nou any.

CONCERT DE NADALES AL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA

La Nit de Nadal, a partir de les 21.30h, podreu gaudir del Concert de Nadales des del Teatre Principal de Palma. El concert comptarà amb les actuacions del Cor Petitons, el Cor Infantil, el Cor Juvenil i el Cor del Teatre Principal, amb la combinació de nadales i de repertori operístic.

RETRANSMISSIÓ: EL CANT DE LA SIBIL·LA

Just després, com ja és tradició a la televisió autonòmica, podrem gaudir de la retransmissió de les tradicionals Matines. L’ofici serà presidit pel bisbe de Mallorca, Mossèn Sebastià Taltavull. El Cant de la Sibil·la és Patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco.

El Cant de La Sibil·la, per segon any consecutiu, l’interpretarà Margalida Rodríguez Martín alternant amb la Capella Mallorquina, que interpreta els interludis del Cantoral de la Concepció i d’El jorn de judici del Mestre Bartomeu Cárceres (s XVI, Cançoner del Duc de Calàbria) i d’Alfons X el Savi (Entre Ave et Eva, Cantigues). L’acompanyarà a l’orgue D. Bartomeu Mut.

El nin Andreu Ros Montaner, seguint una antiga tradició de la nostra terra, interpretarà el “sermó de la Calenda“, que proclama el Naixement del Senyor a l’assemblea reunida.

El Cant de la Sibil·la és un drama litúrgic de melodia gregoriana que va tenir molta difusió durant l’edat mitjana al sud d’Europa i que s’interpreta de forma tradicional a la missa del Gall de les esglésies de Mallorca (entre les quals destaquen les del monestir de Lluc la catedral de Palma), i a l’Alguer, poble de Sardenya.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials. Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL