IB3 Televisió informa


Mai neva a Ciutat, sèrie guanyadora del concurs “Sèries de comèdia”
El concurs “Sèries de comèdia”, estrenat a la Gala en directe al Teatre Principal de Palma del passat dia 19, ja té sèrie guayadora. Una vegada finalitzat el termini per a les votacions a la web d’IB3, els telespectadors, amb el seu vot, han escollit la sèrie que s’emetrà pròximament a les pantalles de la televisió pública

Els capítols pilot de les tres sèries, emeses a IB3 TV dilluns 19 de desembre a les 21.30 i dimecres 21 a les 15.30, varen sumar a TDT un total de 76.000 espectadors. Així també, els tres pilots han rebut un total de 6.200 visionats a Internet.

Les tres sèries seleccionades al concurs, Biel, Taxi i Mai neva a Ciutat, han rebut un total de 8.794 vots en només 3 dies, el 17,45% dels quals han quedat descartats per ser erronis o sospitosos.

El percentatge de vots a les tres sèries ha donat els resultats següents:

  1. Mai neva a ciutat: 43,34%
  2. Biel: 29,04%
  3. Taxi: 27,62%

La sèrie Mai neva a Ciutat, del director Joan Fullana i protagonitzada per Esther López, Josep Orfila, Maria Bauçà, Miquel Gelabert i Caterina Alorda ha estat la guanyadora, en una experiència pionera a l’Estat espanyol, per elecció dels ciutadans  mitjançant el seu vot.

La trama s’inicia quan Neus Perelló ha perdut la seva feina de becària a Londres i s’ha vist obligada a tornar a Palma. Sense feina ni estalvis, i després de 7 anys a la capital britànica, el retorn a ca sa mare no serà fàcil i el retrobament amb els seus antics amics, ara acomodats en la vida adulta, no ajudarà Neus a sortir de la crisi existencial en què es troba.

Un vespre de gatera, Neus agredeix accidentalment el músic Pau Debon. Aquest incident la conduirà, casualment, a iniciar el seu projecte personal: un blog digital d’entrevistes a personalitats singulars de la cultura balear. Gràcies a l’èxit del projecte, Neus aconseguirà una feina a la ràdio, però ni això ni la relació de sexe esporàdic que ha iniciat amb un antic company d’institut, no li solucionaran el desequilibri vital i emocional en el que es troba. L’oferiment de recuperar la feina de Londres farà dubtar Neus: quina és la solució valenta? Tornar a Londres com si no hagués passat res o quedar a Mallorca i intentar resoldre la seva vida aquí? La incertesa del moment, lluny d’acabar d’enfonsar Neus, l’ajuda a recompondre’s. Es reconcilia amb els seus amics, deixa la feina a la ràdio i decideix convertir-se en el que sempre ha volgut ser: escriptora.

Podeu veure els tres pilots a ib3.org/series i vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les tres comèdies al compte: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #TaxiIB3, #BielIB3 , #MaiNevaACiutatIB3 i al facebook IB3.org.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL