Dilluns 26 a les 22.00


La nit d’Acorar, estrena a IB3
Acorats, crònica d’un fenomen, dirigit per Joan Martí Mir, analitza un dels fenòmens teatrals dels darrers anys a les Illes Balears i a Catalunya. D’ençà de la seva estrena l’any 2011 a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor (Mallorca), l’espectacle ha recorregut els escenaris de les Balears, Catalunya i la Comunitat Valenciana, i ha superat ja les 300 funcions i els 50.000 espectadors.

Acorats, crònica d’un fenomen convida l’espectador a fer un viatge per l’origen, les motivacions, les influències i les claus de l’èxit d’un text que està cridat a esdevenir un clàssic. El documental és una deconstrucció de l’obra a través del testimoni del públic, de l’entorn familiar del protagonista Toni Gomila i d’una trentena d’entrevistats del món del teatre i la cultura de les Illes Balears i Catalunya.

Acorar és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que –encara- existeixi la nostra comunitat. El text pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca. I d’aquí, el títol de l’espectacle. La d’Acorar era una feina reservada al més expert, perquè no és gens senzilla de fer, i avui en dia ben pocs la saben fer.

A partir d’un minúscul fet casolà, oferim una visió universal que provoca una reflexió en l’espectador sobre el seu món més íntim. Arribarem a la secreta intimitat de cada un perquè allò que oferim és universal.

Acorar s’estrena  dilluns 26 de desembre a les 22.00 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #AcorarIB3 i al Facebook IB3org.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL