Dijous 29 a les 22.00


UEP! COM ANAM?
Celebram Nadal així com toca
Dijous vespre, per acomiadar l’any amb alegria i bon humor, a Uep! Com anam? ens impregnarem d’aires festius i engarlandats i enviarem l’amo en Toni Ballador a Santanyí a celebrar unes matances de caire nadalenc, musical i disbauxat. El nostre simpàtic presentador pobler hi acudirà armat amb la seva inseparable simbomba i estarà envoltat en tot moment d’entranyables pagesos i de singulars personatges de fora vila mentre col·labora en les diverses tasques de tallat, capolat, trempat i embotit del porc sacrificat. Serà una jornada ben feinera i ben intensa, però sobretot serà molt divertida. L’esperit nadalenc surarà tothora en l’ambient i hi surarà també al llarg de tot el capítol; mentre collim taronges a Llubí amb dos germans i mentre feinejam amb un pagès de 93 anys ben viu de Montuïri.

A la seva terrassa, mentrestant, Vanessa Garcia ens donarà una sèrie de bons consells per tenir cura de l’arbre de Nadal i les flors de Pasqua i aconseguir que sobrevisquin a les festes i ens aguantin sans fins l’any que ve. Així mateix, també seran ben nadalencs els dos dolços tradicionals que ens presentarà un artesà forner de Búger i la conversa que mantindrà en Felip Munar amb un simpàtic amant de fora vila, que li contarà les seves peripècies vitals i li explicarà els orígens de Son Orlandis d’Amunt entre torró i torró i entre polvoró i polvoró.

Què, trobau? Vos fa ganes acompanyar-nos en la nostra particular celebració del Cap d’Any? Idò, dijous vespre, devers les 21.45h, vos convidam a assistir a la nostra festa foravilera a través de les pantalles d’IB3. No hi falteu!

Uep! Com anam? s’emetrà el dijous 29 de desembre a les 22 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: a Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva en el canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL