EPRTVIB informa


“Tots donam una mà” a Dentistas sobre ruedas
La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua difonent la gran tasca social de diferents entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones. En aquesta línia, aquest dimecres s’ha signat un nou conveni de col·laboració amb  l’associació Dentistas sobre ruedas.

El president de l’associació, Alfonso Jaume Campomar, i el cap d’Informatius d’IB3, Josep Pons, en representació del director general d’IB3, han signat avui dematí, a la seu de l’ens, l’acord de col·laboració pel qual la cadena es compromet a divulgar i difondre les tasques que duu a terme Dentistas sobre ruedas.

Aquesta associació s’encarrega d’organitzar i coordinar projectes que contribueixin a millorar la salut en general i la bucodental en particular, d’aquelles persones que no disposen de recursos suficients per accedir a uns serveis odontològics dignes.
El conveni entra en vigor el dia 1 de gener, i durant tot el mes la ràdio i la televisió públiques es faran ressò de manera especial de la feina que duu a terme l’associació en favor d’aquestes persones.

IB3 TV i IB3 Ràdio han donat aquest dimecres informació sobre la signatura del conveni i inclouran en els seus informatius referències de les principals necessitats demandades al llarg del mes de gener. A més, es faran entrevistes als programes d’IB3 Ràdio Al Dia, Múltiplex i Darrer vol a Formentera.

D’aquesta manera, des d’IB3 començam un nou any donant suport a aquesta iniciativa que va néixer l’any 2009 i que continuarà enguany amb 12 entitats més.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL