Dimarts 03 a les 22.00


UN LLOC AMB HISTÒRIA
Raixa, idíl·lic paradís del Cardenal Despuig
Avui coneixerem una història sobre l’ambició i les ànsies de poder, sobre el triomf i la caiguda, sobre l’amor per l’art i la cultura… Uns ingredients que trobarem reflectits en la figura d’un personatge ple de clarobscurs. Un home religiós, que arribà a ser un alt càrrec de la Cúria i dels tribunals vaticans i que tenia com a somni convertir la possessió de Raixa en una vil·la italiana que evocàs el paradís. Un marc idíl·lic per presentar el nostre personatge: el cardenal Despuig.

Un lloc amb història,  el programa per a grans i petits que pretén apropar la història de les Illes Balears de la mà de personatges emblemàtics que van contribuir al desenvolupament econòmic, cultural i social de les nostres illes en el període comprès entre els segles XVIII i  XX.

Un recorregut per possessions mallorquines emblemàtiques que decoraren la vida dels nostres protagonistes i que ens ajudarà a conèixer una mica més la nostra història i a submergir-nos en el món rural de l’època per mitjà de tretze escenaris. L’escriptor Tomàs Vibot i la periodista Victòria Morell seran els encarregats d’acompanyar i dirigir la història dels protagonistes, que disposarà de les aportacions d’historiadors experts en la temàtica.

Un lloc amb història  s’emetrà aquest dimarts 3 de gener a  les 22 h a IB3 TV.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #UnLlocIB3.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL