Dimarts 10 a les 21.40


ZOOM
La investigació sobre la trama de corrupció dins la Policia Local
La investigació sobre la trama de corrupció dins la Policia Local de Palma no s’atura. Fins ara, el sumari de la causa parla de coaccions a empresaris i agents de la Policia Municipal, d’una xarxa instal·lada al cos policial que cobrava doblers a empresaris de l’oci nocturn a canvi de llicències d’activitat i d’evitar-los inspeccions, i d’una sèrie d’agents que desplegaren una autèntica teranyina per extorsionar empresaris de l’oci nocturn. El mateix sumari analitza també la connexió d’aquest grup de policies amb funcionaris de l’Ajuntament de Palma i també amb polítics.

Aquesta setmana, a Zoom, desvetllam com es va iniciar la investigació, qui es qui dins la trama segons la part del sumari que s’ha fet públic, i quines foren les actuacions fora de la llei dels policies implicats. A més, escoltarem el testimoni d’empresaris damnificats, polítics amenaçats i d’un dels testimonis protegits que han aportat informació clau per a la instrucció del cas. També posam sobre la taula una bateria de mesures perquè això no es torni a repetir mai.

Zoom s’emetrà aquest dimarts 10 de gener a les 21.40h, amb la presentació de temes socials, humans, econòmics i mediambientals que preocupen i afecten la nostra societat, abordant-los en profunditat i amb el màxim rigor periodístic.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL