Dimarts 10 a les 22.10


UN LLOC AMB HISTÒRIA
Son Berga Nou, la casa senyorial de Cecília Zaforteza
Son Berga Nou tingué com a protagonista l’emprenedora Cecília Zaforteza, una dona que aixecà els ciments d’aquest espai que dimarts ens acompanyarà i que ens ajudarà a entendre com una dona del s. XVIII construí des de zero aquesta casa senyorial. Colors i elegància a una de les possessions més belles i sofisticades de l’illa que coneixerem en un recorregut amb empremta femenina.

Un lloc amb història és el programa per a grans i petits que pretén apropar la història de les Illes Balears de la mà de personatges emblemàtics que van contribuir al desenvolupament econòmic, cultural i social de les nostres illes en el període comprès entre els segles XVIII i  XX.

Un recorregut per possessions mallorquines emblemàtiques que decoraren la vida dels nostres protagonistes i que ens ajudarà a conèixer una mica més la nostra història, a més de submergir-nos en el món rural de l’època per mitjà de tretze escenaris. L’escriptor Tomàs Vibot i la periodista Victòria Morell seran els encarregats d’acompanyar i dirigir la història dels protagonistes, que comptarà amb les aportacions d’historiadors experts en la temàtica.

Un lloc amb història  s’emetrà aquest dimarts 10 de gener a  les 22.10h a IB3 Televisió.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #UnLlocIB3.

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i a facebook.com/IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL