Dijous 12 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Preparam Sant Antoni fent ximbombes artesanes i celebrant 25 anys de foguerons a Gràcia
El programa més foraviler d’IB3, es prepara, com cal, per rebre les festes de Sant Antoni d’enguany, una de les festivitats més estimades pels ciutadans de Balears sobretot per aquells d’esperit més camper i animaler.

Per començar, l’amo en Toni Ballador visitarà els terrenys de can Clapa, a Sóller, per conèixer-hi Pere Bisbal, un il·lustre artesà ximbomber que va molt de sonar, de glosar, de conrar i de pagès. Allà hi feinejaran plegats entre conreus de cítrics i paisatges serrans, berenaran de valent i faran una bona bauxa al ramat en companyia d’un dimonió.

Des de sa Pobla, Felip Munar, Antoni Torrens, Biel Collut i Margalida Foradina repassaran l’origen i la importància històrica i cultural dels 25 anys de foguerons i festes de Sant Antoni al barri barceloní de Gràcia.

A més, acompanyarem una colla de jubilats ‘llonguets’ ben simpàtics, mentre cultiven tota casta de bones verdures a l’hort urbà de sa Indioteria; a Porto Cristo, aguiarem unes bones sopes de matances amb una xef de primera i un gran amic del programa nostre; i finalment, a Ciutat, a la polivalent terrassa de na Vanessa Garcia, aprendrem consells bàsics per a plantes d’interior, especialment: les falgueres.

No vos el podeu perdre, el d’aquesta setmana serà un capítol ideal per anar escalfant l’esperit, amb vista a les beneïdes i les gresques que es faran aquests dies arreu de les illes en honor al sant patró dels animals.

Uep! Com anam?, s’emetrà el dijous 12 de gener les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: a Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva en el canal de Youtube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL