Dissabte 14 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Històries de jueus
El programa d’IB3 Ràdio, el que fa 159, s’endinsa en el món dels jueus a les Balears

Dissabte 14 de gener, Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què el tema principal tractarà sobre el jueus de les Balears i les seves vivències. Coneixerem algunes de les històries més amagades, desconegudes i massa sovint tràgiques d’aquest col·lectiu relacionades amb la nostra terra. En la segona part del programa, repassarem l’actualitat de la setmana a “Mons diversos” i llegirem els missatges dels oients a la secció de “Xarxes socials”.

Podeu seguir el programa i comentar-ne els continguts al nostre Facebook Font de Misteris, i a Twitter, @fontdemisteris, emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659 16 69 52.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio que podeu escoltar cada dissabte a partir de les 22 h.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears del programa Font de Misteris  va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, a la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL